Consultcat, som una consultoria estratègica de proximitat, on hi col·laborem 13 consultors especialitzats en cadascuna de les diferents àrees de negoci, aportant més de 20 anys d’experiència en empreses multinacionals i consultores de primer ordre.

Naixem al 2013 amb l’objectiu de col·laborar en augment dels resultats de PIMEs, Fundacions, Emprenedors, Comerços i Professionals, de tot el territori català.

Som especialistes en identificar professionalment els punts susceptibles de millora en les vostres organitzacions i estratègies, analitzant el funcionament intern i extern a tots els nivells. On posteriorment, definirem la fulla de ruta amb les solucions aportades pels nostres consultors, sempre alineades amb la mida de la vostra empresa, per la posterior implantació. Treballem conjuntament amb vosaltres integrant-nos en els vostres equips per optimitzar els pilars principals de la cadena de valor de l’organització, com són les àrees de direcció, marketing, comercial, comunicació, producció, direcció de projectes, operacions, RRHH, Sistemes (IT), finances i administració.

I si ets emprenedor? T’ajudarem col·laborant activament en viabilitzar el teu projecte, aportant els nostres coneixements en gestió, cerca de finançament, estudi de viabilitat i riscos, estudis de mercat, així com la definició del pla executiu per començar a treballar en el teu negoci amb garanties.

Per què triar-nos? perquè som ràpids, professionals, propers i sempre tractareu de tu a tu amb consultors senior d’alt nivell.

La direcció

Joan Solé, Fundador i Business Consultant Manager de Consultcat. És Enginyer Industrial i Màster en Direcció de Projectes de la BES la Salle. En els últims 10 anys ha liderat tan projectes de definició estratègica, de millora de processos i metodologia de projectes, com en l’àrea comercial i de vendes, en la que actualment exerceix com a Director Comercial Interim en diferents empreses amb projecció internacional.

Nuria García, Financial and Engieneer Manager i Business Consultant, és Enginyera Industrial i Màster in Business Administration MBA per ESADE i Auditora ISO. Col·labra amb consultcat des dels seus inicis en projectes estratègics i financers, de re-difinició de processos i de millora continua de la Qualitat.

Marc Martinez, Strategy and Marketing Consultant. És graduat en Màrqueting i Investigació de mercats. Té experiència en projectes de definició estratègica del Pla de Màrqueting, estudis de mercat i en la detecció d’oportunitats de negoci en empreses multinacionals i PIMES de diferents sectors.

Els nostres col·laboradors

David Pedrol – Business and HR Consultant
David Juan-Creix – Health Consultant
Nahum Pantaleón – Sales Consultant
Óscar Nogueras – Training Consultant
Josep Torrellla – Real State Investment Consultant

Eva Pérez- Coach and HR Consultant
Ólga Soria – Coach and HR Consultant
Maria Fernández – Quality – ISO Consultant
Javi Polinario – Comunication Consultant
Xavier Vilar – Fiscal & Labor