Aquí teniu l’entrevista que ens ha fet l’IMET de Vilanova i la Geltrú

Joan SoléUncategorized @caLeave a Comment

Entrevistem a Joan Solé, un jove emprenedor responsable de Consultcat, una consultoria dedicada a aportar solucions per la millora de negocis i que vol esdevenir la consultoria de proximitat, baix cost i sostenible per la PIME del Penedès i Garraf.

Per què vas decidir crear la teva empresa? Què et va motivar a fer-ho? Per què vas escollir aquesta activitat?

Crear Consultcat no ha estat cosa de dos dies, és un projecte que ja barrinava des de molt jove. Sorgeix a la meva primera feina, a Hitecsa, havent acabat l’Enginyeria Tècnica Industrial. Allà vaig pensar en la necessitat de complementar la meva formació amb un Màster en Direcció de La Salle Bonanova, per potenciar les meves capacitats de gestió i anàlisi, tant de projectes com pròpies de l’organització d’empreses en general.

En totes les organitzacions i empreses a les que he treballat, he vist una necessitat real d’estudiar a fons l’organització amb l’objectiu de millorar els processos establerts i, alhora, poder desenvolupar eficientment les tasques dels col·laboradors que he tingut a càrrec. Participant sempre molt activament en l’elaboració del pla estratègic de l’empresa.

Per aquest motiu, entenc com una evolució natural la creació de Consultcat. Es tracta de dur a terme les tasques que he fet durant molts anys centrant els esforços en una única organització: crear una empresa amb una metodologia pròpia d’anàlisi de les empreses client, des d’un punt de vista extern i professional per millorar el rendiment dels nostres clients. Des de l’estudi de l’organització a la implantació de la solució, sempre des d’un punt de vista sostenible per l’empresari o start-up.

Què és el que milloraries en el procés de creació d’empresa?
Sense cap mena de dubte, la lentitud de l’administració per realitzar qualsevol tràmit. Cal deixar-se assessorar per gestories especialitzades amb experiència, ens faran el procés una mica més fàcil.

Com va sorgir el nom comercial?
El nom CONSULTCAT sorgeix com una aposta clara per aconseguir ser la consultoria de referència de les PIMES i empreses catalanes. Una part del nom fa referència a l’activitat que duem a terme, la consultoria, mentre que l’altra fa evident l’arrelament al territori, Catalunya.

Llegeix l’entrevista complerta…

logos.ajuntament.imet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *