Consultcat fa networking al Woman gettingcontacts! 2015

Joan SoléesdevenimentsLeave a Comment

[huge_it_slider id=”2″]

El passat divendres, 6 de març es va celebrar la 4ª jornada de cooperació empresarial gettingcontacts Woman! al Sant Cugat Trade Center i Consultcat va ser allà!!
En aquesta trobada es va promoure i potenciar l’esperit de cooperació entre dones empresàries i emprenedores. Es va incrementar la innovació i competitivitat de les empreses liderades per dones.

Networking

Què és això del networking?

Networking se’n diu de l’acció i/o recurs que et permet generar contactes professionals interessants relacionats o no, amb el sector en el que et mous. És una valuosa manera d’ampliar coneixements, aprendre de l’èxit dels altres, aconseguir nous clients i aliances pel teu negoci.
Cal destacar com a principals beneficis del networking per les nostres empreses els següents:

1. Oportunitats de negoci

Probablement el benefici més evident i la raó per la qual la majoria d’empresaris decideixen participar en activitats de networking. Amb un grup de empresaris motivats ve una abundància de oportunitats!! Sempre hi ha un món d’oportunitats que provenen del networking. Oportunitats com, col·laboracions o “joint ventures”, clients potencials, associacions… i la llista continua, les oportunitats dins d’un grup d’empresaris parlant són realment infinites. (Ah…. fugiu dels comercials infiltrats!)

2. Compartir experiències

Tenir contacte amb altres empresaris, amb idees afins o complementaries, al teu abast per parlar i compartir, també et dóna l’oportunitat d’aprendre de les seves experiències, i inclús poder rebre l’assessorament d’ells en tot tipus de coses relacionades (o no) directament amb el teu negoci.

3. Connexions i sinergies

“No és el que saps, sinó a qui coneixes” això és tan cert en les negocis… si vols un negoci realment exitós, necessites una gran font de connexions rellevants dins la teva xarxa i un llistat d’accions per activar sinergies i aprofitar-les pel benefici comú, no cal recol·lectar el que no som capaços de pair.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *